Jaarcongres Urban Management op 16 november 2018 | de zelfsturende stad | Commoning

DE ZELFSTURENDE STAD

Confronting Urban Commons

Congres

Wat zijn urban commons? Onder welke condities kunnen zij verantwoordelijkheid en eigenaarschap organiseren? En hoe verhoudt dit zich tot sturing vanuit overheid en markt? Ontdek het op 16 november tijdens het HvA Urban Management congres bij Mediamatic in Amsterdam.

Met: Willem Velthoven (Mediamatic) Michel Bauwens (P2P Foundation) en Rutger Groot Wassink (wethouder Gemeente Amsterdam Sociale Zaken, Diversiteit en Democratisering). Inclusief lunch, break-out sessies, speciaal bier en de beroemde bitterballen van Chef Thor.

Lees hier verder over dit HvA-Congres

Eén antwoord op “Jaarcongres Urban Management op 16 november 2018 | de zelfsturende stad | Commoning”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *